flagga se flagga en

Julmeny

Förrätter

JANSSONS FRESTELSE

Friterad ansjovis, smörkokt potatis toppad med ansjovisgrädde

130


SILL TALLRIK

Lingon & punsch-sill, O.P Andersson-sill, senaps-sill, dillpicklad potatis & hovmästarägg

130


VINTERSALLAD

Grönkål, brysselkål, rostade valnötter, auberginekräm & granatäpple

120


Varmrätter

MATSALENS LUTFISK

Lutad Torsk med vitsås, grönärtpuré, grönkål, kokt potatis & knaperstekt sidfläsk

205


ÄGG ROYALE

Rostad rotselleri, sojabönor, hasselnötsmajonnäs, ägg 64, tryffel & lagrad parmesanost

205


REVBENSSPJÄLL

Svenska revbensspjäll, brysselkål & syrlig endiviesallad

230


Desserter

GOTLÄNDSK JUL

Saffransbrulée med Salmbärssylt

110


MATSALENS BRUSCHETTA

Mjuk pepparkaka, ädelostkräm & italiensk maräng

110


LINGON OCH CLEMENTIN

Lingonmousse, inlagda clementiner & strövargodis

110


 

Köket stänger 22.00