MÅNDAG
Högrevsbiffar med ratatouille, svart aioli och ljummen quinoasallad.
TISDAG
Grillat majskycklinglårfilé med dragonvelouté, grön sparris och potatispuré.
ONSDAG
Rödvinsbrässerat gotländskt nötytterlår med bakad lök, senapspicklad gurka och smetana.
TORSDAG
Schnitzel på svensk rapsgris serveras med rostad färskpotatis, bakad spetskål och fetaostkräm.
FREDAG
Långbakad oxbringa med oxsvanssky, rostade gotländska morötter och potatisgratäng.
VECKANS FISK
Fiskgryta med musslor och handskalade räkor, curry, kokos och citrongräs.
VECKANS VEG
Grönsakslasagne med spetskålssallad och riven parmesanost.
Dagens lunch
165:-
Veckans fisk och veckans veg
185:-
Hos oss sitter ni vid bordet och blir serverade. Nybakat bröd, färskost, bordsvatten, kaffe och Matsalens dessertkaka ingår.
Öppettider 11:30 - 13:30
Drop-In eller boka bord här >>